Të Fundit

SHTYHET KONKURSI PËR ZGJEDHJEN E ANËTARËVE TË KËSHILLIT PROGRAMOR TË “KOHËS JAVORE”

Në mbledhjen e Komisionit për shpalljen e konkursit për anëtarët e Këshillit Programor të "Kohës Javore", të mbajtur më datë 01.11.2019 në Ulqin, u vendos...

Regjistrohu në Maratonën e Pavarësisë Shkodër – Ulqin 2019

Për të tetin vit me rradhë, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dhe Bashkinë e  Shkodrës, organizon...

SHPALLJE PUBLIKE PËR ZGJEDHJEN E ANËTARËVE TË KËSHILLIT PROGRAMOR TË MEDIAS PUBLIKE TË PËRJAVSHMES “KOHA JAVORE”

Në bazë të nenit 7 të Vendimit për botimin dhe financimin e gazetës javore në gjuhën shqipe "Koha Javore", Flet. Zyr. MZ 1/15, KKSH paraqet...

Takim me Ambasadorin e Republikës së Kosovës në Mal të Zi, SH. T. Z. Ylber Hysa

Të martën e 24 shtatorit 2019, në zyrën e Këshillit Kombëtar në Ulqin, kryetari z. Faik Nika priti ambasadorin e ri të Republikës së Kosovës...

Afati i dytë (II) për aplikim pranë Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“, ka shpallur konkursin plotësues – afatin e dytë (II) të aplikimit, për pranimin e studentëve në studimet themelore – bachelor, për vitin akademik 2019/2020. Për...

Lajmet

SHTYHET KONKURSI PËR ZGJEDHJEN E ANËTARËVE TË KËSHILLIT PROGRAMOR TË “KOHËS JAVORE”

Në mbledhjen e Komisionit për shpalljen e konkursit për anëtarët e Këshillit Programor të "Kohës Javore", të mbajtur më datë 01.11.2019 në Ulqin, u vendos...

Regjistrohu në Maratonën e Pavarësisë Shkodër – Ulqin 2019

Për të tetin vit me rradhë, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dhe Bashkinë e  Shkodrës, organizon...

SHPALLJE PUBLIKE PËR ZGJEDHJEN E ANËTARËVE TË KËSHILLIT PROGRAMOR TË MEDIAS PUBLIKE TË PËRJAVSHMES “KOHA JAVORE”

Në bazë të nenit 7 të Vendimit për botimin dhe financimin e gazetës javore në gjuhën shqipe "Koha Javore", Flet. Zyr. MZ 1/15, KKSH paraqet...

Takim me Ambasadorin e Republikës së Kosovës në Mal të Zi, SH. T. Z. Ylber Hysa

Të martën e 24 shtatorit 2019, në zyrën e Këshillit Kombëtar në Ulqin, kryetari z. Faik Nika priti ambasadorin e ri të Republikës së Kosovës...

Afati i dytë (II) për aplikim pranë Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“, ka shpallur konkursin plotësues – afatin e dytë (II) të aplikimit, për pranimin e studentëve në studimet themelore – bachelor, për vitin akademik 2019/2020. Për...

URIME DITËN E PARË TË SHKOLLËS

Të dashur nxënës,Të nderuar prindër dhe mësimdhënës, Sot filloi viti i ri shkollor 2019/2020, andaj të gjithë nxënësve u urojmë një vit të mbarë, me...