Friday , 22 June 2018

KKSH: Urime Fitër Bajramin

Të nderuar besimtarë myslimanë, Ju që me vullnet dhe bindje të thellë gjatë muajti të Ramazanit e privuat veten nga ...

Faik Nika zgjedhet kryetar i Këshillit  Kombëtar të Shqiptarëve në Malin të Zi

  Në mbledhjen konstitutive të përbërjes së tretë të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi, e cila u ...

KKSH – Kuvendi i tretë i elektorëve

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi është pranë zgjedhjes së anëtarëve të rinj dhe kryesisë së re. Në mble ...

URIME KRISHTLINDJET

    Të nderuar besimtarë, të nderuar shqiptarë kudo që ndodheni, në këtë periudhë ku jeta dita ditës bëhe ...

THIRRJE PUBLIKE  për pjesëmarrje në Kuvendin e elektorëve

Në bazë të nenit 6 të Rregullores për zgjedhjen e elektorëve të popujve pakicë dhe pakicave të tjera nacionale komb ...

Next Prev
KKSH: Urime Fitër Bajramin

Të nderuar besimtarë myslimanë, Ju që me vullnet dhe bindje të thellë gjatë muajti të Ramazanit e privuat veten nga ushqimi, pija dhe jo vet ...Read More »

scroll to top