Friday , 22 June 2018

About admin

Berati

Berati

Qyteti i Beratit është i vendosur në Shqipërinë Jug-Qendrore në rrethin e Beratit , i cili ka një sipërfaqe prej 939 km2 dhe popullsi prej  65 mije banore. Berati është një ndër qytetet më të vjetër t ...

Read More »
Tirana

Tirana

THEMELIMI I TIRANËS Tri hipotezat për prejardhjen e emrit të Tiranës “Tiranë” mendohet se vjen nga fjala “Theranda”, e përmendur në burimet e lashta greke dhe latine, që vendasit e quanin Te Ranat, me ...

Read More »
Këshilli Nacional tani “Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi

Këshilli Nacional tani “Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi

Ulqin, 1 prill - Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Mal të Zi në mbledhjen e mbajtur sot më 29.03.2014, ka miratuar ndryshimet dhe plotësimet në Statutin e vet. Në bazë të Statutit të miratuar, siç ra ...

Read More »
Prezantimin e projektit „ Pozita dhe nevojat e arsimit shqip në Mal të Zi“

Prezantimin e projektit „ Pozita dhe nevojat e arsimit shqip në Mal të Zi“

Të nderuar përfaqësues të mediave, Këshilli Nacional i Shqiptarëve diten e hëne me 03.03.2014 në ora 18:00 do të bëjë prezantimin e projektit „ Pozita dhe nevojat e arsimit shqip në Mal të Zi“ . Të ft ...

Read More »
28 Nentori – Maratoni Shkodër-Ulqin dhe Akademina Solemne

28 Nentori – Maratoni Shkodër-Ulqin dhe Akademina Solemne

Të ndëruar përfaqësues të medias, Me rastin e Festës së 28 Nëntorit Ditës së Flamurit, 101 vjetorit të Pavaresisë dhe 570 vjetorit të ngritjes së Flamurit Kombëtar, Këshilli Nacional i Shqiptarëve në ...

Read More »
Genci Nimanbegu, Kryetari i Keshillit Nacional te Shqiptareve

Genci Nimanbegu, Kryetari i Keshillit Nacional te Shqiptareve

Sot e diele në hotelin “Mediteran” është mbajtur Kuvendi elektoral i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi, ku nënkryetari i Forcës së re demokratike dhe deputeti i kësaj parti në Parlamenti ...

Read More »
Zgjidhen anëtarët e rinj të Këshillit Nacional të Shqiptarëve

Zgjidhen anëtarët e rinj të Këshillit Nacional të Shqiptarëve

Në mbledhjen e sotme të Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Mal të Zi, e cila u zhvillua në Ulqin në hotelin Mediteran, u zgjodhën 16 anëtarë të ri të Kuvendit të elektorëve. Anëtarët e ri të KNSH-së ...

Read More »
Hurriedly turning, with averted face, he descended into his cabin

Hurriedly turning, with averted face, he descended into his cabin

I will not go," said the stranger, "till you say aye to me. Do to me as you would have me do to you in the like case. For YOU too have a boy, Captain Ahab—though but a child, and nestling safely at ho ...

Read More »
Zbulimit i Pllakës përkujtimore në Manifestimin e shënimit të 100 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë.

Zbulimit i Pllakës përkujtimore në Manifestimin e shënimit të 100 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë.

Këshilli Nacional i Shqiptarëve ishte bashkorganizator i  manifestimit në Bratil të Deçiqit me rastin e zbulimit të Plakës përkujtimore në Manifestimin e shënimit të 100 vjetorit të Kryengritjes së Ma ...

Read More »
scroll to top