Friday , 22 June 2018

About admin

Kumtesë për media i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Z

Kumtesë për media i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Z

Këshilli Nacional i Shqiptarëve dhe OJQ ”PAX, të shtunën, më 26. 3. 2011 në Ulqin, në organizim të përbashkët, mbajtën Tryezë të rrumbullakët më temën ”Rëndësia e Regjistrimit të Popullsisë për Realiz ...

Read More »
Këshilli Nacional Shqiptar në Mal të Zi shënoi ditën e mësuesit

Këshilli Nacional Shqiptar në Mal të Zi shënoi ditën e mësuesit

Këshilli nacional i shqiptarëve shënoi mbrëmë në Ulqin 7 marsin – Ditën e mësuesit, 125 vjetorin e hapjes së shkollës së parë shqip. 7 Marsi-Dita e Mësuesit është një datë e shënuar kombëtare e cila k ...

Read More »
Seminari me temë “Informimi shqip në Mal të Zi – Gazetaria hulumtuese

Seminari me temë “Informimi shqip në Mal të Zi – Gazetaria hulumtuese

Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Mal të Zi organizoi të diel me 24 tetor në Ulqin seminarin me temë “Informimi shqip në Mal të Zi – Gazetaria hulumtuese”.Në seminar u diskutua jo vetëm për gazetarin ...

Read More »
Mbështetja e shkollave me rekuizita sportive

Mbështetja e shkollave me rekuizita sportive

Mbështetja e shkollave me rekuizita sportive “ Këshilli nacional i shqiptarëve në Shtator e filloi realizimin e projektit “Mbështetja e shkollave me rekuizita sportive “, e vazhdoi në tetor dhe do ta ...

Read More »
scroll to top