Monday , 22 January 2018

About Faik Nika

URIME KRISHTLINDJET

URIME KRISHTLINDJET

    Të nderuar besimtarë, të nderuar shqiptarë kudo që ndodheni, në këtë periudhë ku jeta dita ditës bëhet më e shpejtë, ndodh që të  largohemi nga njëri tjetri duke harruar sa shumë vlerë k ...

Read More »
THIRRJE PUBLIKE  për pjesëmarrje në Kuvendin e elektorëve

THIRRJE PUBLIKE për pjesëmarrje në Kuvendin e elektorëve

Në bazë të nenit 6 të Rregullores për zgjedhjen e elektorëve të popujve pakicë dhe pakicave të tjera nacionale kombëtare („Fl. Zyrtare e MZ”, numër 014/17), Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Z ...

Read More »
MARATONA E PAVARËSISË  “SHKODËR – ULQIN 2017” – Rezultatet

MARATONA E PAVARËSISË “SHKODËR – ULQIN 2017” – Rezultatet

  Emri dhe mbiemri/ Ime i prezime/ Name and surname Shteti/Država/Country Numri/Broj/Number Koha/Vreme/Time 1. Ilir Këllezi Korçë – Shqipëri 1001 02:39:45 2. Teodora Simović Novi Pazar – Serbi 1052 02 ...

Read More »
DEKLARATË PËR SHTYP LIDHUR ME SITUATËN NË SHKOLLËN FILLORE “MAHMUT LEKIQ” NË TUZ

DEKLARATË PËR SHTYP LIDHUR ME SITUATËN NË SHKOLLËN FILLORE “MAHMUT LEKIQ” NË TUZ

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi ka përcjellur me vëmendje situatën e krijuar në Shkollën Fillore “Mahmut Lekiq”. KKSH shpreh shqetësimin për bojkotimin e mësimit nga një pjesë e nxënësve ...

Read More »
Maratona e Pavarësisë Shkodër – Ulqin  2017

Maratona e Pavarësisë Shkodër – Ulqin 2017

  Për të gjashtin vit me rradhë, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dhe Bashkinë e Shkodrës, organizon Maratonën e Pavarësisë Shkodër – Ulqin 2017. ...

Read More »
Shpërndarja e lektyrave shkollore në Bibliotekën e Ulqinit dhe në shkollën “Marshall Tito”

Shpërndarja e lektyrave shkollore në Bibliotekën e Ulqinit dhe në shkollën “Marshall Tito”

Në kuadër të projektit në lidhje me pajisjen e  shkollave me lektyra në gjuhën shqipe, dje më 18.10.2017, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi ka bërë ndarjen e fundit të lektyrave shkollore. ...

Read More »
Lajmërim: Aplikimet për studimet Master në Republikën e Shqipërisë

Lajmërim: Aplikimet për studimet Master në Republikën e Shqipërisë

Aplikimet në ciklin e dytë Master me kohë të plotë, bëhen pranë sekretarive mësimore të fakulteteve përkatëse. Për kandidatët që duan të vazhdojnë studimet në universitete publike, duhet të aplikojnë  ...

Read More »
Afati i dytë (II) për aplikim pranë Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Afati i dytë (II) për aplikim pranë Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“, ka shpallur konkursin plotësues – afatin e dytë (II) të aplikimit, për pranimin e studentëve në studimet themelore – bachelor, për vitin akademik 2017/2018 ...

Read More »
scroll to top