Wednesday , 21 February 2018

About Faik Nika

Këshilli Programor i Kohës Javore pas konkursit pubik

Këshilli Programor i Kohës Javore pas konkursit pubik

KKSH javën e ardhshme do të shpallë konkursin për Këshillin programor për gazetën "Koha javore". Sipas Vendimit të Kuvendit të Malit të Zi, Këshilli i ardhshëm programor do të ketë 5 anëtar ...

Read More »
KKSH- Manifestim kulturorë për Ditën e Mësuesit

KKSH- Manifestim kulturorë për Ditën e Mësuesit

Të nderuar, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, me rastin e 7 Marsit-Ditës së Mësuesit , organizon manifestimin tradicional për shënimin e kësaj dite. Manifestimi do të mbahet ditën e shtun ...

Read More »
KKSH-Informatë për studentët të cilët studiojnë në Republikën e Shqipërisë

KKSH-Informatë për studentët të cilët studiojnë në Republikën e Shqipërisë

Informatë Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, informon të gjithë studentët shqiptar nga Mali i Zi të cilët vazhdojnë studimet në Republikën e Shqipërisë, se  është e nevojshme të pajisën me ...

Read More »
KKSH Urime për Ditën e Pavarësisë Republikës së Kosovës

KKSH Urime për Ditën e Pavarësisë Republikës së Kosovës

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi z. Genci Nimanbegu i ka dërguar letër urimi Presidentes dhe Kryeministrit të  Republikës Kosovës me rastin e 7 vjetorit të shpalljes së pavar ...

Read More »
Fituesit e nivelit master nga trojet për ciklin e II-të studimeve

Fituesit e nivelit master nga trojet për ciklin e II-të studimeve

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë shpall fituesit e kandidatëve shqiptarë jashtë kufijve të vendit, që kanë aplikuar për ndjekjen e studimeve në programet e studimeve tё cikli ...

Read More »
KËSHILLI KOMBËTAR URON BESIMTARËT GËZUAR KRISHTLINDJET

KËSHILLI KOMBËTAR URON BESIMTARËT GËZUAR KRISHTLINDJET

    Urimin e plotë të Kryetarit të Këshillit Kombëtar mund ta lexoni këtu>> Urimi per Krishtlindjet nga KKSH ...

Read More »
Njoftimi per shpalljen e kandidateve fitues –  Faza II

Njoftimi per shpalljen e kandidateve fitues – Faza II

Njoftimi per shpalljen e kandidateve fitues- Faza II Link: http://www.arsimi.gov.al/files/userfiles/arsimilarte/file/Lista_e_kandidateve_fitues_nga_trojet_faza_II.pdf  ...

Read More »
Kryetari i KKSH priti sot ne takim perfaqesuesit e Ambasades se Republikes se Kosoves ne Malin e Zi

Kryetari i KKSH priti sot ne takim perfaqesuesit e Ambasades se Republikes se Kosoves ne Malin e Zi

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve dhe deputet ne Parlamentin e Malit te Zi  z. Genci Nimanbegu, ka pritur sot në takim, përfaqësuesit e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Malin e Zi z. B ...

Read More »
Njoftim për kandidatët nga trojet që dëshirojnë të ndjekin ciklin e dytë të studimeve në IAL publike në Shqipëri 2014-11-03

Njoftim për kandidatët nga trojet që dëshirojnë të ndjekin ciklin e dytë të studimeve në IAL publike në Shqipëri 2014-11-03

Njoftimin për kandidatët nga trojet që dëshirojnë të ndjekin ciklin e dytë të studimeve në IAL publike në Shqipëri: kliko ketu >>njoftim-p-euml-r-kandidat-euml-t-nga-trojet-q-euml-d-euml-shirojn ...

Read More »
Kumtesë për Opinion

Kumtesë për Opinion

Për ta lexuar deklaratën e plotë klikoni këtu: Deklaratë per media e Këshillave Kombëtare në Malin e Zi   ...

Read More »
scroll to top