Friday , 22 June 2018

About Faik Nika

Shpërndarja e lektyrave shkollore në Bibliotekën e Ulqinit dhe në shkollën “Marshall Tito”

Shpërndarja e lektyrave shkollore në Bibliotekën e Ulqinit dhe në shkollën “Marshall Tito”

Në kuadër të projektit në lidhje me pajisjen e  shkollave me lektyra në gjuhën shqipe, dje më 18.10.2017, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi ka bërë ndarjen e fundit të lektyrave shkollore. ...

Read More »
Lajmërim: Aplikimet për studimet Master në Republikën e Shqipërisë

Lajmërim: Aplikimet për studimet Master në Republikën e Shqipërisë

Aplikimet në ciklin e dytë Master me kohë të plotë, bëhen pranë sekretarive mësimore të fakulteteve përkatëse. Për kandidatët që duan të vazhdojnë studimet në universitete publike, duhet të aplikojnë  ...

Read More »
Afati i dytë (II) për aplikim pranë Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Afati i dytë (II) për aplikim pranë Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“, ka shpallur konkursin plotësues – afatin e dytë (II) të aplikimit, për pranimin e studentëve në studimet themelore – bachelor, për vitin akademik 2017/2018 ...

Read More »
Urime Kurban Bajramin!

Urime Kurban Bajramin!

Të nderuar besimtarë të fesë myslimane, Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi dhe në emrin tim personal, ju uroj   festën e madhëruar të Kurban Bajramit. Qofshin këto ditë të mbara ...

Read More »
MASHT-i dhuron Abetare

MASHT-i dhuron Abetare

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi ka pranuar donacion nga Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë e Republikës së Kosovës Abetaren mbarëkombëtare. Donacionin, kryetarit të KKSH-s ...

Read More »
Lajmërim: Shpërndarja e kuotave dhe procedura e aplikimit për studimet Bachelor në Republikën e Shqipërisë

Lajmërim: Shpërndarja e kuotave dhe procedura e aplikimit për studimet Bachelor në Republikën e Shqipërisë

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë ka nxjerrë udhëzimin në lidhje me kandidatët shqiptarë në Mal të Zi, të cilët dëshirojnë që studimet në ciklin e parë Bachelor t'i vazhdojnë ...

Read More »
Njoftim- Për procedurat e njohjes së diplomave të shkollës së meseme për të vazhduar studimet në R. e Shqipërisë

Njoftim- Për procedurat e njohjes së diplomave të shkollës së meseme për të vazhduar studimet në R. e Shqipërisë

Njoftojmë të interesuarit që duan të vazhdojnë studimet e larta në Republikën e Shqipërisë, viti akademik 2017-2018, fillimisht duhet të ndjekin procedurën e Njësimit të diplomave të Shkollës së Mesme ...

Read More »
NJOFTIM – SHQYRTIMI PUBLIK I DRAFTIT TË LIGJIT PËR SIMBOLET KOMBËTARE

NJOFTIM – SHQYRTIMI PUBLIK I DRAFTIT TË LIGJIT PËR SIMBOLET KOMBËTARE

Ministria për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave i bën thirrje opinjonit publik për pjesmarrje në tryezat që do të organizohen për shqyrtimin e draftit të Ligjit për Simbolet Kombëtare. Organzimi i ...

Read More »
UP “HASAN PRISHTINA” KONKURSI PËR PRANIMIN E STUDENTËVE VITI AKADEMIK 2017-2018

UP “HASAN PRISHTINA” KONKURSI PËR PRANIMIN E STUDENTËVE VITI AKADEMIK 2017-2018

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, njofton të gjithë të interesuarit  se Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka shpallur Konkursin për pranimin e studentëve në vitin e parë të studi ...

Read More »
KKSH- Vazhdon me dhurimin e lektyrave shkollore per shkollat e mesme ne MZ

KKSH- Vazhdon me dhurimin e lektyrave shkollore per shkollat e mesme ne MZ

          Sot Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi ka vazhduar, aksionin e dhurimit të librave për shkollat e mesme në të cilat mësimi zhvillohet në gjuhën shqipe. Kry ...

Read More »
scroll to top