Friday , 22 September 2017

About Faik Nika

Lajmërim: Shpërndarja e kuotave dhe procedura e aplikimit për studimet Master në Republikën e Shqipërisë

Lajmërim: Shpërndarja e kuotave dhe procedura e aplikimit për studimet Master në Republikën e Shqipërisë

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë, ka bërë shpërndarjen e kuotave për kandidatët nga Mali i Zi, të cilët studimet në ciklin e dytë Master duan t'i përfundojnë në  Universitete ...

Read More »
Afati i dytë (II-të) për aplikim pranë Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Afati i dytë (II-të) për aplikim pranë Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“, ka shpallur konkursin plotësues - afatin e dytë (II-të) të aplikimit, për pranimin e studentëve në studimet themelore - bachelor, për vitin akademik 2016/2 ...

Read More »
URIME DITËN E PARË TË SHKOLLËS

URIME DITËN E PARË TË SHKOLLËS

Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi dhe në emrin tim personal, e përcjell këtë urim tek të gjithë nxënësit për ditën e parë të shkollës, duke i dëshiruar një fillim të mbarë, të ...

Read More »
Ambasadori i Kosovës z. Durmishi i bëri vizitë KKSH-së

Ambasadori i Kosovës z. Durmishi i bëri vizitë KKSH-së

DEKLARATË PËR SHTYP  Ambasadori Durmishi i bëri vizitë KKSH-së Sot, më 31.08.2016, kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi z. Genci Nimanbegu, në hapësirat e KKSH-së në Ulqin, priti ...

Read More »
MASHT-i dhuron “Abetare” për nxënësit dhe “Libër pune” për mësimdhënësit shqiptarë në Mal të Zi

MASHT-i dhuron “Abetare” për nxënësit dhe “Libër pune” për mësimdhënësit shqiptarë në Mal të Zi

DEKLARATË PËR SHTYP   Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi ka pranuar sot donacion nga Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë e Republikës së Kosovës, librat: “Abetare”, “Abetare P ...

Read More »
Udhëzim: Procedurat e aplikimit dhe regjistrimit në Universitetet e Shqipërisë, viti akademik 2016/2017

Udhëzim: Procedurat e aplikimit dhe regjistrimit në Universitetet e Shqipërisë, viti akademik 2016/2017

  Nga Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë, njoftojnë se afati i aplikimit dhe regjistrimit në Universitetet e Shqipërisë, për kandidatët nga Mali i Zi, Kosova, Maqedonia, P ...

Read More »
Nënkryetari i KKSH-së, Bujar Hasangjekaj priti në takim Ministrin e Infrastrukturës së Kosovës Lutfi Zharku

Nënkryetari i KKSH-së, Bujar Hasangjekaj priti në takim Ministrin e Infrastrukturës së Kosovës Lutfi Zharku

  Më 06.08.2016, zyrtarë shtetërorë nga Kosova vizituan zyrën koordinuese të Këshillit Kombëtar në Plavë ku u priten nga nenkryetari i KKSH-së, Bujar Hasangjekaj dhe antarët e tjerë të Këshillit. Gjit ...

Read More »
Njoftim mbi shpërndarjen e kuotave në universitetet e Republikës së Shqipërisë, për vitin akademik 2016-2017

Njoftim mbi shpërndarjen e kuotave në universitetet e Republikës së Shqipërisë, për vitin akademik 2016-2017

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë ka bërë shpërndarjen e kuotave të pranimit për kandidatët shqiptarë nga trojet jashtë kufijve të Shqipërisë, në programet e studimit të cikli ...

Read More »
Në Shkodër zhvillohen punimet e seminarit mbarëkombëtar “Për mësimin plotësues të gjuhës shqipe në diasporë”

Në Shkodër zhvillohen punimet e seminarit mbarëkombëtar “Për mësimin plotësues të gjuhës shqipe në diasporë”

Me 01 gusht 2016 në Shkodër hapi punimet seminari i XII mbarëkombëtar "Për mësimin plotësues të gjuhës shqipe në diasporë". Në hapjen solemne të seminarit ishte i ftuar kryetari i Këshillit Kombëtar t ...

Read More »
KKSH ORGANIZON KURS PËR MËSIMIN E GJUHËS SHQIPE PËR FËMIJËT SHQIPTARË (shqiptarët e) TË DIASPORËS

KKSH ORGANIZON KURS PËR MËSIMIN E GJUHËS SHQIPE PËR FËMIJËT SHQIPTARË (shqiptarët e) TË DIASPORËS

KKSH ORGANIZON KURS PËR MËSIMIN E GJUHËS SHQIPE PËR FËMIJËT SHQIPTARË (shqiptarët e) TË DIASPORËS Të nderuar bashkatdhetarë, Në përputhje me misionin e tij për të ruajtur, mësuar dhe kultivuar gjuhën ...

Read More »
scroll to top