Tuesday , 17 July 2018

Category: Uncategorized

Feed Subscription
UP “HASAN PRISHTINA” KONKURSI PËR PRANIMIN E STUDENTËVE VITI AKADEMIK 2017-2018

UP “HASAN PRISHTINA” KONKURSI PËR PRANIMIN E STUDENTËVE VITI AKADEMIK 2017-2018

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, njofton të gjithë të interesuarit  se Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka shpallur Konkursin për pranimin e studentëve në ...

Read More »
Ambasadori i Kosovës z. Durmishi i bëri vizitë KKSH-së

Ambasadori i Kosovës z. Durmishi i bëri vizitë KKSH-së

DEKLARATË PËR SHTYP  Ambasadori Durmishi i bëri vizitë KKSH-së Sot, më 31.08.2016, kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi z. Genci Nimanbegu, në hapësirat e KKS ...

Read More »
Këshilli Kombëtar – Urime 8 Marsi

Këshilli Kombëtar – Urime 8 Marsi

Gëzuar 8 Marsin Këshilli Kombëtar i shqiptarëve në Malin e Zi, uron të gjitha nënat, motrat e gratë shqiptare, anë e mbanë botës kudo ku ato jetojnë, punojnë dhe edukojnë fëmijët ...

Read More »
Njoftimi per shpalljen e kandidateve fitues –  Faza II

Njoftimi per shpalljen e kandidateve fitues – Faza II

Njoftimi per shpalljen e kandidateve fitues- Faza II Link: http://www.arsimi.gov.al/files/userfiles/arsimilarte/file/Lista_e_kandidateve_fitues_nga_trojet_faza_II.pdf  ...

Read More »
KKSH Mesazh Urimi per festen e Kurban Bajramit

KKSH Mesazh Urimi per festen e Kurban Bajramit

 Mesazh urimi për festen e Kurban Bajramit 03.10.2014 ...

Read More »
KKSH takim pune me përfaqësuesit e Këshillit të Europës

KKSH takim pune me përfaqësuesit e Këshillit të Europës

KKSH- Kumtese per Opinion 03.09.2014 ...

Read More »
scroll to top