Friday , 22 June 2018

Category: Lajme

Feed Subscription
 • KKSH: Urime Fitër Bajramin

  KKSH: Urime Fitër Bajramin

  Të nderuar besimtarë myslimanë, Ju që me vullnet dhe bindje të thellë gjatë muajti të Ramazanit e privuat veten nga ushqimi, pija dhe jo vetëm, pa dyshim që festa e Bajramit vjen s ...

 • Faik Nika zgjedhet kryetar i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin të Zi

  Faik Nika zgjedhet kryetar i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin të Zi

    Në mbledhjen konstitutive të përbërjes së tretë të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi, e cila u mbajt sot në hotelin “Mediteran” në Ulqin, kryetar i ri i këtij ...

 • KKSH – Kuvendi i tretë i elektorëve

  KKSH – Kuvendi i tretë i elektorëve

  Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi është pranë zgjedhjes së anëtarëve të rinj dhe kryesisë së re. Në mbledhjen e mbajtur më 24.04.2018, Komisioni zgjedhor i KKSH-së ka ve ...

 • URIME KRISHTLINDJET

  URIME KRISHTLINDJET

      Të nderuar besimtarë, të nderuar shqiptarë kudo që ndodheni, në këtë periudhë ku jeta dita ditës bëhet më e shpejtë, ndodh që të  largohemi nga njëri tjetri duke harr ...

KKSH: Urime Fitër Bajramin

KKSH: Urime Fitër Bajramin

Të nderuar besimtarë myslimanë, Ju që me vullnet dhe bindje të thellë gjatë muajti të Ramazanit e privuat veten nga ushqimi, pija dhe jo vetëm, pa dyshim që festa e Bajramit vjen ...

Read More »
Faik Nika zgjedhet kryetar i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin të Zi

Faik Nika zgjedhet kryetar i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin të Zi

  Në mbledhjen konstitutive të përbërjes së tretë të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi, e cila u mbajt sot në hotelin “Mediteran” në Ulqin, kryetar i ri i këtij ...

Read More »
KKSH – Kuvendi i tretë i elektorëve

KKSH – Kuvendi i tretë i elektorëve

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi është pranë zgjedhjes së anëtarëve të rinj dhe kryesisë së re. Në mbledhjen e mbajtur më 24.04.2018, Komisioni zgjedhor i KKSH-së ka v ...

Read More »
URIME KRISHTLINDJET

URIME KRISHTLINDJET

    Të nderuar besimtarë, të nderuar shqiptarë kudo që ndodheni, në këtë periudhë ku jeta dita ditës bëhet më e shpejtë, ndodh që të  largohemi nga njëri tjetri duke har ...

Read More »
THIRRJE PUBLIKE për pjesëmarrje në Kuvendin e elektorëve

THIRRJE PUBLIKE për pjesëmarrje në Kuvendin e elektorëve

Në bazë të nenit 6 të Rregullores për zgjedhjen e elektorëve të popujve pakicë dhe pakicave të tjera nacionale kombëtare („Fl. Zyrtare e MZ”, numër 014/17), Këshilli Kombëtar i Sh ...

Read More »
MARATONA E PAVARËSISË “SHKODËR – ULQIN 2017” – Rezultatet

MARATONA E PAVARËSISË “SHKODËR – ULQIN 2017” – Rezultatet

  Emri dhe mbiemri/ Ime i prezime/ Name and surname Shteti/Država/Country Numri/Broj/Number Koha/Vreme/Time 1. Ilir Këllezi Korçë – Shqipëri 1001 02:39:45 2. Teodora Simović Novi ...

Read More »
DEKLARATË PËR SHTYP LIDHUR ME SITUATËN NË SHKOLLËN FILLORE “MAHMUT LEKIQ” NË TUZ

DEKLARATË PËR SHTYP LIDHUR ME SITUATËN NË SHKOLLËN FILLORE “MAHMUT LEKIQ” NË TUZ

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi ka përcjellur me vëmendje situatën e krijuar në Shkollën Fillore “Mahmut Lekiq”. KKSH shpreh shqetësimin për bojkotimin e mësimit nga ...

Read More »
Maratona e Pavarësisë Shkodër – Ulqin 2017

Maratona e Pavarësisë Shkodër – Ulqin 2017

  Për të gjashtin vit me rradhë, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dhe Bashkinë e Shkodrës, organizon Maratonën e Pavarësisë S ...

Read More »
scroll to top