Sunday , 17 December 2017

Category: Lajme

Feed Subscription
Kumtesë për Opinion

Kumtesë për Opinion

Për ta lexuar deklaratën e plotë klikoni këtu: Deklaratë per media e Këshillave Kombëtare në Malin e Zi   ...

Read More »
PROGRAMET NE UNIVERSITETET E SHQIPERISE PER MASTER PROFESIONAL DHE MASTER I SHKENCAVE PER VITIN AKADEMIK 2014/15

PROGRAMET NE UNIVERSITETET E SHQIPERISE PER MASTER PROFESIONAL DHE MASTER I SHKENCAVE PER VITIN AKADEMIK 2014/15

LAJMERIM: LAJMEROHEN TE GJITHE TE INTERESUARIT QE POSEDOJNE DIPLOMAT BACHELOR DHE DESHIROJNE TE REGJISTROHEN PER NDJEKJEN E STUDIMEVE MASTER PROFESIONAL DHE MASTER SHKENCOR NE UNI ...

Read More »
KKSH Mesazh Urimi per festen e Kurban Bajramit

KKSH Mesazh Urimi per festen e Kurban Bajramit

 Mesazh urimi për festen e Kurban Bajramit 03.10.2014 ...

Read More »
Fituesit e kuotave të studimit për shqiptarët nga trojet

Fituesit e kuotave të studimit për shqiptarët nga trojet

Në linkun e mëposhtëm mundë të gjeni keto informacione : 1. Tabelen e rezultateve të pranimit, lista e fituesve,  afatet dhe procedurat e regjistrimeve pranë fakulteteve për fitue ...

Read More »
KKSH takim pune me përfaqësuesit e Këshillit të Europës

KKSH takim pune me përfaqësuesit e Këshillit të Europës

KKSH- Kumtese per Opinion 03.09.2014 ...

Read More »
Informate e dates 26.08.2014 per proceduren e regjistrimeve ne Universitetet e Shqiperise

Informate e dates 26.08.2014 per proceduren e regjistrimeve ne Universitetet e Shqiperise

Te nderuar, Informate Nga takimi qe zhvilluam sot ne Ministrin e Arsimit dhe Sportit ne Tirane, ju informojme se deri me 28.08.2014, duhet qe secili kandidat i interesuar per te n ...

Read More »
Kërkesa e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit

Kërkesa e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit

Të nderuar po ju përcjellim kërkesën nga MAS-i: Ne vijim te procodurave te kerkuara per njesimin e diplomave dhe per te perfunduar nje simon e tyre ne menyre qe te respektohen afa ...

Read More »
Informatë për kandidatët për student në Universitetet e Shqipërisë 2014-2015

Informatë për kandidatët për student në Universitetet e Shqipërisë 2014-2015

KANDIDATËT PËR STUDENT NGA MALI I ZI TË CILËT DIFTESAT DHE DIPLOMËN E SHKOLLËS SË MESME I KANË TË SHKRUARA EDHE NË GJUHËN SHQIPE NUK KANË NEVOJË PËR PËRKTHIM GJATË PROCESIT  TË AP ...

Read More »
KËRKESË APLIKIMI  PËR NJËVLERSHMËRI DIPLOME TË SHKOLLËS SË MESME

KËRKESË APLIKIMI PËR NJËVLERSHMËRI DIPLOME TË SHKOLLËS SË MESME

Të gjithë të interesuarit për të ndjekur studimet në Universitetet e Shqipërisë në vitin akademik 2014- 2015 duhet që para se të aplikojnë në fakultetet përkatëse të dorzojnë doku ...

Read More »
Kuotat e Universiteteve në Shqipëri 2014

Kuotat e Universiteteve në Shqipëri 2014

Të nderuar, Këtu mund të gjeni kuotat e caktuara nga Qeveria e Shqipërisë, në bashkëpunim me Këshillin Kombëtar Shqiptar në Mal të Zi dhe Ambasadën e Shqipërisë në Podgoricë, për ...

Read More »
scroll to top