Friday , 22 June 2018

Category: Lajme

Feed Subscription
 • KKSH: Urime Fitër Bajramin

  KKSH: Urime Fitër Bajramin

  Të nderuar besimtarë myslimanë, Ju që me vullnet dhe bindje të thellë gjatë muajti të Ramazanit e privuat veten nga ushqimi, pija dhe jo vetëm, pa dyshim që festa e Bajramit vjen s ...

 • Faik Nika zgjedhet kryetar i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin të Zi

  Faik Nika zgjedhet kryetar i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin të Zi

    Në mbledhjen konstitutive të përbërjes së tretë të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi, e cila u mbajt sot në hotelin “Mediteran” në Ulqin, kryetar i ri i këtij ...

 • KKSH – Kuvendi i tretë i elektorëve

  KKSH – Kuvendi i tretë i elektorëve

  Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi është pranë zgjedhjes së anëtarëve të rinj dhe kryesisë së re. Në mbledhjen e mbajtur më 24.04.2018, Komisioni zgjedhor i KKSH-së ka ve ...

 • URIME KRISHTLINDJET

  URIME KRISHTLINDJET

      Të nderuar besimtarë, të nderuar shqiptarë kudo që ndodheni, në këtë periudhë ku jeta dita ditës bëhet më e shpejtë, ndodh që të  largohemi nga njëri tjetri duke harr ...

Fituesit e kuotave të studimit për shqiptarët nga trojet

Fituesit e kuotave të studimit për shqiptarët nga trojet

Në linkun e mëposhtëm mundë të gjeni keto informacione : 1. Tabelen e rezultateve të pranimit, lista e fituesve,  afatet dhe procedurat e regjistrimeve pranë fakulteteve për fitue ...

Read More »
KKSH takim pune me përfaqësuesit e Këshillit të Europës

KKSH takim pune me përfaqësuesit e Këshillit të Europës

KKSH- Kumtese per Opinion 03.09.2014 ...

Read More »
Informate e dates 26.08.2014 per proceduren e regjistrimeve ne Universitetet e Shqiperise

Informate e dates 26.08.2014 per proceduren e regjistrimeve ne Universitetet e Shqiperise

Te nderuar, Informate Nga takimi qe zhvilluam sot ne Ministrin e Arsimit dhe Sportit ne Tirane, ju informojme se deri me 28.08.2014, duhet qe secili kandidat i interesuar per te n ...

Read More »
Kërkesa e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit

Kërkesa e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit

Të nderuar po ju përcjellim kërkesën nga MAS-i: Ne vijim te procodurave te kerkuara per njesimin e diplomave dhe per te perfunduar nje simon e tyre ne menyre qe te respektohen afa ...

Read More »
Informatë për kandidatët për student në Universitetet e Shqipërisë 2014-2015

Informatë për kandidatët për student në Universitetet e Shqipërisë 2014-2015

KANDIDATËT PËR STUDENT NGA MALI I ZI TË CILËT DIFTESAT DHE DIPLOMËN E SHKOLLËS SË MESME I KANË TË SHKRUARA EDHE NË GJUHËN SHQIPE NUK KANË NEVOJË PËR PËRKTHIM GJATË PROCESIT  TË AP ...

Read More »
KËRKESË APLIKIMI PËR NJËVLERSHMËRI DIPLOME TË SHKOLLËS SË MESME

KËRKESË APLIKIMI PËR NJËVLERSHMËRI DIPLOME TË SHKOLLËS SË MESME

Të gjithë të interesuarit për të ndjekur studimet në Universitetet e Shqipërisë në vitin akademik 2014- 2015 duhet që para se të aplikojnë në fakultetet përkatëse të dorzojnë doku ...

Read More »
Kuotat e Universiteteve në Shqipëri 2014

Kuotat e Universiteteve në Shqipëri 2014

Të nderuar, Këtu mund të gjeni kuotat e caktuara nga Qeveria e Shqipërisë, në bashkëpunim me Këshillin Kombëtar Shqiptar në Mal të Zi dhe Ambasadën e Shqipërisë në Podgoricë, për ...

Read More »
Përfundimet nga seminari “Pozita dhe nevojat e arsimit shqip në Malin e Zi”

Përfundimet nga seminari “Pozita dhe nevojat e arsimit shqip në Malin e Zi”

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, më 14 dhe 15 qershor 2014 organizoi seminarin me temën “Pozita dhe nevojat e arsimit shqip në Malin e Zi”. Në seminar morën pjesë më ...

Read More »
Qëndrimi i Këshillit për çështjen e Komunës së Malësisë/Tuzit

Qëndrimi i Këshillit për çështjen e Komunës së Malësisë/Tuzit

Kumtesë për Opinion Qëndrimi i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi për çështjen e Komunës së Malësisë/Tuzit   Këshillit Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, në m ...

Read More »
Këshilli Nacional tani “Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi

Këshilli Nacional tani “Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi

Ulqin, 1 prill - Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Mal të Zi në mbledhjen e mbajtur sot më 29.03.2014, ka miratuar ndryshimet dhe plotësimet në Statutin e vet. Në bazë të Statuti ...

Read More »
scroll to top