Wednesday , 23 August 2017

Category: Lajme

Feed Subscription
KKSH – Urime 7 Marsin

KKSH – Urime 7 Marsin

Keshilli Kombetar i Shqiptareve ne Malin e Zi ju shpreh mirenjohjen dhe respektin me te thelle te gjithe mesimdheneseve dhe ish-mesimdheneseve per kontributin ne ruajtjen e gjuhes ...

Read More »
Takim pune KKSH – Komiteti i pavarur i ekspertëve të Këshillit të Evropës për Gjuhët Rajonale dhe Gjuhët e Pakicave

Takim pune KKSH – Komiteti i pavarur i ekspertëve të Këshillit të Evropës për Gjuhët Rajonale dhe Gjuhët e Pakicave

Të martën më 21 shkurt 2017, përfaqësuesit e Këshillit Kombëtar kanë zhvilluar takim pune me përfaqësuesit e Komitetet të pavarur të ekspertëve të Këshillit të Evropës për Gjuhët ...

Read More »
DEKLARATE PER SHTYP

DEKLARATE PER SHTYP

Komisioni për Arsim dhe Përdorim Zyrtar të Gjuhës shqipe i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi mbajti në Ulqin të shtunën, më 11 shkurt 2017, mbledhjen e tij të parë p ...

Read More »
MARATONA E PAVARËSISË 2016 Shkodër – Ulqin

MARATONA E PAVARËSISË 2016 Shkodër – Ulqin

Këtë vit, për të pestin vit me radhë, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dhe Bashkinë e Shkodrës, organizon Maratonën e Pavarësisë 2 ...

Read More »
Kumtesë: Reagimi i KKSH-së ndaj mesazhit fyes për shqiptarët

Kumtesë: Reagimi i KKSH-së ndaj mesazhit fyes për shqiptarët

Sot kur duhet të ishte një ditë e qetë për procesin zgjedhor disa qarqe të errëta dhe keqdashëse kanë tentuar të prishin qetësinë dhe harmoninë ndëretnike duke kërcënuar stabilite ...

Read More »
Lajmërim: Shpërndarja e kuotave dhe procedura e aplikimit për studimet Master në Republikën e Shqipërisë

Lajmërim: Shpërndarja e kuotave dhe procedura e aplikimit për studimet Master në Republikën e Shqipërisë

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë, ka bërë shpërndarjen e kuotave për kandidatët nga Mali i Zi, të cilët studimet në ciklin e dytë Master duan t'i përfund ...

Read More »
Afati i dytë (II-të) për aplikim pranë Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Afati i dytë (II-të) për aplikim pranë Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“, ka shpallur konkursin plotësues - afatin e dytë (II-të) të aplikimit, për pranimin e studentëve në studimet themelore - bachelor, për ...

Read More »
URIME DITËN E PARË TË SHKOLLËS

URIME DITËN E PARË TË SHKOLLËS

Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi dhe në emrin tim personal, e përcjell këtë urim tek të gjithë nxënësit për ditën e parë të shkollës, duke i dëshiruar një ...

Read More »
Ambasadori i Kosovës z. Durmishi i bëri vizitë KKSH-së

Ambasadori i Kosovës z. Durmishi i bëri vizitë KKSH-së

DEKLARATË PËR SHTYP  Ambasadori Durmishi i bëri vizitë KKSH-së Sot, më 31.08.2016, kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi z. Genci Nimanbegu, në hapësirat e KKS ...

Read More »
scroll to top