Wednesday , 23 August 2017

Category: Lajme

Feed Subscription
MASHT-i dhuron “Abetare” për nxënësit dhe “Libër pune” për mësimdhënësit shqiptarë në Mal të Zi

MASHT-i dhuron “Abetare” për nxënësit dhe “Libër pune” për mësimdhënësit shqiptarë në Mal të Zi

DEKLARATË PËR SHTYP   Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi ka pranuar sot donacion nga Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë e Republikës së Kosovës, librat: ...

Read More »
Udhëzim: Procedurat e aplikimit dhe regjistrimit në Universitetet e Shqipërisë, viti akademik 2016/2017

Udhëzim: Procedurat e aplikimit dhe regjistrimit në Universitetet e Shqipërisë, viti akademik 2016/2017

  Nga Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë, njoftojnë se afati i aplikimit dhe regjistrimit në Universitetet e Shqipërisë, për kandidatët nga Mali i Zi, ...

Read More »
Nënkryetari i KKSH-së, Bujar Hasangjekaj priti në takim Ministrin e Infrastrukturës së Kosovës Lutfi Zharku

Nënkryetari i KKSH-së, Bujar Hasangjekaj priti në takim Ministrin e Infrastrukturës së Kosovës Lutfi Zharku

  Më 06.08.2016, zyrtarë shtetërorë nga Kosova vizituan zyrën koordinuese të Këshillit Kombëtar në Plavë ku u priten nga nenkryetari i KKSH-së, Bujar Hasangjekaj dhe antarët e tje ...

Read More »
Njoftim mbi shpërndarjen e kuotave në universitetet e Republikës së Shqipërisë, për vitin akademik 2016-2017

Njoftim mbi shpërndarjen e kuotave në universitetet e Republikës së Shqipërisë, për vitin akademik 2016-2017

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë ka bërë shpërndarjen e kuotave të pranimit për kandidatët shqiptarë nga trojet jashtë kufijve të Shqipërisë, në programe ...

Read More »
Në Shkodër zhvillohen punimet e seminarit mbarëkombëtar “Për mësimin plotësues të gjuhës shqipe në diasporë”

Në Shkodër zhvillohen punimet e seminarit mbarëkombëtar “Për mësimin plotësues të gjuhës shqipe në diasporë”

Me 01 gusht 2016 në Shkodër hapi punimet seminari i XII mbarëkombëtar "Për mësimin plotësues të gjuhës shqipe në diasporë". Në hapjen solemne të seminarit ishte i ftuar kryetari i ...

Read More »
KKSH ORGANIZON KURS PËR MËSIMIN E GJUHËS SHQIPE PËR FËMIJËT SHQIPTARË (shqiptarët e) TË DIASPORËS

KKSH ORGANIZON KURS PËR MËSIMIN E GJUHËS SHQIPE PËR FËMIJËT SHQIPTARË (shqiptarët e) TË DIASPORËS

KKSH ORGANIZON KURS PËR MËSIMIN E GJUHËS SHQIPE PËR FËMIJËT SHQIPTARË (shqiptarët e) TË DIASPORËS Të nderuar bashkatdhetarë, Në përputhje me misionin e tij për të ruajtur, mësuar ...

Read More »
KKSH: takim me ministrin e MASHT, Prof.Dr. Arsim Bajrami

KKSH: takim me ministrin e MASHT, Prof.Dr. Arsim Bajrami

Takimi i përfaqësuesëve të Këshillit Kombëtar me ministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Republikës së Kosovës Prof.Dr. Arsim Bajrami  Sot më datë 18.07.2016 në Ulqin, u ...

Read More »
Nënryetari i KKSH-së Bujar Hasangjekaj priti në takim zëvëndes ambasadorin e Republikës së Kosovës në Podgoricë z. Blerim Xhemajlin

Nënryetari i KKSH-së Bujar Hasangjekaj priti në takim zëvëndes ambasadorin e Republikës së Kosovës në Podgoricë z. Blerim Xhemajlin

Më 08.07.2016 zëvëndes ambasadori i Republikës së Kosovës në Podgoricë z. Blerim Xhemajli, vizitoi zyrën e KKSH-së, në Plavë, ku u prit nga nënkryetari i KKSH-së, z. Bujar Hasangj ...

Read More »
UP “HASAN PRISHTINA” SHPALL KONKURSIN PËR PRANIMIN E STUDENTËVE VITI AKADEMIK 2016-2017

UP “HASAN PRISHTINA” SHPALL KONKURSIN PËR PRANIMIN E STUDENTËVE VITI AKADEMIK 2016-2017

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi njofton të gjithë kandidatët e interesuar shqiptarë në Mal të Zi se Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" ka shpallur Konkursin ...

Read More »
KKSH dënon ashpër veprimet e zyrtarëve të MPB për ndjekje penale ndaj subjektit “Allaj Company”

KKSH dënon ashpër veprimet e zyrtarëve të MPB për ndjekje penale ndaj subjektit “Allaj Company”

Kumtesë për Opinion Këshilli Kombëtar i Shqiptareve në Malin e Zi shprehet i shqetësimin dhe dënon ashpër veprimet e zyrtarëve të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Malit të Zi, ...

Read More »
scroll to top