Saturday , 19 January 2019

Category: Photos

Feed Subscription
Kuotat e Universiteteve në Shqipëri 2014

Kuotat e Universiteteve në Shqipëri 2014

Të nderuar, Këtu mund të gjeni kuotat e caktuara nga Qeveria e Shqipërisë, në bashkëpunim me Këshillin Kombëtar Shqiptar në Mal të Zi dhe Ambasadën e Shqipërisë në Podgoricë, për ...

Read More »
Hurriedly turning, with averted face, he descended into his cabin

Hurriedly turning, with averted face, he descended into his cabin

I will not go," said the stranger, "till you say aye to me. Do to me as you would have me do to you in the like case. For YOU too have a boy, Captain Ahab—though but a child, and ...

Read More »
scroll to top