Sunday , 17 February 2019

Category: Projektet

Feed Subscription
Seminari : “Pozita dhe nevojat e arsimit shqip në Mal të Zi”

Seminari : “Pozita dhe nevojat e arsimit shqip në Mal të Zi”

  PËRFUNDIME DHE REKOMANDIME Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, më 14 dhe 15 qershor 2014 organizoi seminarin me temën “Pozita dhe nevojat e arsimit shqip në Mali ...

Read More »
scroll to top