Sunday , 17 February 2019

Category: Qytetet Shqiptare

Feed Subscription
 • Shkodra

  Shkodra

  ...

 • Korça

  Korça

  ...

 • Ulqini

  Ulqini

  ...

 • Berati

  Berati

  Qyteti i Beratit është i vendosur në Shqipërinë Jug-Qendrore në rrethin e Beratit , i cili ka një sipërfaqe prej 939 km2 dhe popullsi prej  65 mije banore. Berati është një ndër qy ...

Berati

Berati

Qyteti i Beratit është i vendosur në Shqipërinë Jug-Qendrore në rrethin e Beratit , i cili ka një sipërfaqe prej 939 km2 dhe popullsi prej  65 mije banore. Berati është një ndër q ...

Read More »
Tirana

Tirana

THEMELIMI I TIRANËS Tri hipotezat për prejardhjen e emrit të Tiranës “Tiranë” mendohet se vjen nga fjala “Theranda”, e përmendur në burimet e lashta greke dhe latine, që vendasit ...

Read More »
scroll to top