Anëtarët, Komisionet e përhershme të KKSH-së

Faik Nika – kryetar

Bujar Hasangjekaj – nenkryetar

Pal Dreshaj – anetar

Albert Camaj – anetar

Amir Holli – anetar

Arjan Pulti – anetar

Arian Murati – anetar

Cano Lazoja – anetar

Dritan Abazoviq – anetar

Fadil Kajoshaj – anetar

Fatmir Gjeka – anetar

Gjergj Camaj – anetar

Halil Dukoviq – anetar

Ilir Llazorja – anetar

Ismet kallaba – anetar

Ivan Ivanaj – anetar

Luigj Shkreli – anetar

Mehmet Bardhi – anetar

Mehmet Zenka – anetar

Fuad Haxhibeti – anetar

Musa Gjoka – anetar

Nazif Cungu – anetar

Nik Gjeloshaj – anetar

Qani Osmani – anetar

Ramazan Kurti – anetar

Sadri Balidemaj – anetar

Shpetim Maraj – anetar

Smail- Maliq Çunmulaj – anetar

Tahir Gjonbalaj – anetar

Vahida Hasanaga – Nimanbegu – anetare

Trupat e përhershme të punës janë:

  1. Komisioni për çështje juridike -Kryetar  Gjergj Camaj
  2. Komisioni për bashkpunim me Shqipërinë, Kosovën, dhe shqiptarët në vendet tjera – Kryetar  Fuad Haxhibeti
  3. Komisioni për arsim dhe përdorimin zyrtarë të gjuhës shqipe -Kryetar Ismet Kallaba, nënkryetar Albert Camaj
  4. Komisioni për kulturë, informim dhe sport Kryetar Cano Lazoja
  5. Komisioni për ekonomi dhe financa Kryetar Arian Murati
  6. Komisioni për çështje programore Kryetar Amir Hollaj
  7. Komisioni për rregullim hapsinor dhe mbrojtjen e mjedisit Kryetar Shpetim Maraj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *