URIME FESTAT E FUNDVITIT!

Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi dhe në emrin tim personal, Ju uroj gëzuar Krishtlindjen të gjithë besimtarëve të krishterë, në veçanti atyre shqiptarë, si dhe një Vit të Ri sa më të mbarë për të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen!

Urojmë që këto ditë t’i kaloni në paqe, dashuri, begati dhe respekt ndaj njëri-tjetrit dhe qoftë ky vit plot shëndet dhe sa më i suksesshëm.

Gëzuar të gjithëve dhe për shumë mot!

Me respekt,

Kryetari
Faik Nika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *