Të Fundit

Vizitë pune në Tiranë

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi z. Faik Nika, së bashku me sekretarin z. Lindon Gjelaj dhe anëtaren znj. Adriana Hoxha,...

Fillojnë aplikimet në Universitetin “Hasan Prishtina”

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“, ka shpallur konkursin  për pranimin e studentëve në studimet themelore – bachelor, për vitin akademik 2021/2022. Për të gjithë të interesuarit, aplikimi në platformën...

Takim letrar me shkrimtarin RIDVAN DIBRA

Më 28 qershor 2021 në Qendrën e Kulturës në Plavë, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi organizoi takimin letrar me shkrimtarin e mirënjohur...

Njoftim- Procedurat e njëvlershmërisë së diplomave të shkollës së meseme për të vazhduar studimet në Republikën e Shqipërisë

Njoftojmë të interesuarit që duan të vazhdojnë studimet e larta në Republikën e Shqipërisë, viti akademik 2020-2021, se fillimisht duhet të ndjekin procedurën e Njësimit...

U mbajt “TRAJNIMI PËR LIDERËT E RINJ”

"TRAJNIM PËR LIDERËT E RINJ" (Pjesëmarrja e përfaqësuesve të pakicave kombëtare në jetën publike e politike të Malit të Zi) Fundjavën e 29 dhe 30...

Lajmet

Vizitë pune në Tiranë

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi z. Faik Nika, së bashku me sekretarin z. Lindon Gjelaj dhe anëtaren znj. Adriana Hoxha,...

Fillojnë aplikimet në Universitetin “Hasan Prishtina”

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“, ka shpallur konkursin  për pranimin e studentëve në studimet themelore – bachelor, për vitin akademik 2021/2022. Për të gjithë të interesuarit, aplikimi në platformën...

Takim letrar me shkrimtarin RIDVAN DIBRA

Më 28 qershor 2021 në Qendrën e Kulturës në Plavë, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi organizoi takimin letrar me shkrimtarin e mirënjohur...

Njoftim- Procedurat e njëvlershmërisë së diplomave të shkollës së meseme për të vazhduar studimet në Republikën e Shqipërisë

Njoftojmë të interesuarit që duan të vazhdojnë studimet e larta në Republikën e Shqipërisë, viti akademik 2020-2021, se fillimisht duhet të ndjekin procedurën e Njësimit...

U mbajt “TRAJNIMI PËR LIDERËT E RINJ”

"TRAJNIM PËR LIDERËT E RINJ" (Pjesëmarrja e përfaqësuesve të pakicave kombëtare në jetën publike e politike të Malit të Zi) Fundjavën e 29 dhe 30...

APLIKO: TRAJNIM PËR LIDERËT E RINJ

Njoftim(Ftesë për aplikim) TRAJNIM PËR LIDERËT E RINJ(Pjesëmarrja e përfaqësuesve të pakicave kombëtare në jetën publike e politike të Malit të Zi) 29-30 maj 2021,...