28 Nentori – Maratoni Shkodër-Ulqin dhe Akademina Solemne

Të ndëruar përfaqësues të medias,

Me rastin e Festës së 28 Nëntorit Ditës së Flamurit, 101 vjetorit të Pavaresisë dhe 570 vjetorit të ngritjes së Flamurit Kombëtar, Këshilli Nacional i Shqiptarëve në kuader të aktiviteteve  të këtij manifestimi organizon maratonin Shkodër-Ulqin dhe „Akademinë Solemne“.

– Maratona niset nga Shkodra para Bashkisë në ora 9:45 kurse finalja do të bëhet para Komunës së Ulqinit në intervalin kohorë prej14.00-15.00. Pjesëmarresit e maratonës do të jenë nga Mali i Zi, Shqipëria dhe Kosova.

-„Akademia Solemne“ do të mbahet në ora 19.00 në sallen e madhe të Shtëpise së Kulturës në Ulqin me  ç’rast është përgatitur një program i begatshëm kulturorë.

Shpresojmë se do të keni mundësi të percillni aktivitetet e parapara.

Me respekt,
Genci Nimanbegu

Kryetar i KNSH-së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *