Informatë për kandidatët për student në Universitetet e Shqipërisë 2014-2015

KANDIDATËT PËR STUDENT NGA MALI I ZI TË CILËT DIFTESAT DHE DIPLOMËN E SHKOLLËS SË MESME I KANË TË SHKRUARA EDHE NË GJUHËN SHQIPE NUK KANË NEVOJË PËR PËRKTHIM GJATË PROCESIT  TË APLIKIMIT PËR : NJËVLERSHMËRI DIPLOME TË SHKOLLËS SË MESME (Për vazhdim studimesh në institucionet e arsimit të lartë në Shqipëri) pranë Ministrisë së Arsimit dhe Sportit në Tiranë. 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *