KKSH: Takim me z. Cafo Bogën, kryetar i Fondacionit Kulturor Shqiptaro-Amerikan

Sot, më 26 shtator, kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve z. Faik Nika, priti në takim pune kryetarin e Fondacionit Kulturor Shqiptaro Amerikan z. Cafo Bogën. Ky fondacion është shumë aktiv në realizimin e projekteve të ndryshme në sferën e arsimit e kulturës  dhe ajo që e bën më të veçantë është fakti se ai vepron në të gjitha trevat ku jetojnë shqiptarët. Njëherit, fondacioni në fjalë organizon koncertin Belcanto Dolcinio, i cili sivjet solli në Ulqin artistët e mëdhenj si Inva Mula dhe Genc Tukiçi.

Në takim me z. Bogën u prekën fusha të ndryshme dhe u diskutua për mundësitë e bashkëpunimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *