Përurimi i librit “Një shqiptar në CIA” i autorit Bashmir Xhemaj

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi dhe Kuvendi Komunal i Ulqinit, organizojnë përurimin e librit “Një shqiptar në CIA” të autorit Bashmir Xhemaj, më 28 korrik 2019 në ora 20:00, në Pallatin Venezia – Ulqin.
Ju mirëpresim!

Ftesë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *