Friday , 22 June 2018

Home » Lajme » KKSH – Urime 7 Marsin

KKSH – Urime 7 Marsin

Urime 7 Marsin

Keshilli Kombetar i Shqiptareve ne Malin e Zi ju shpreh mirenjohjen dhe respektin me te thelle te gjithe mesimdheneseve dhe ish-mesimdheneseve per kontributin ne ruajtjen e gjuhes shqipe dhe identitetit kombetar ne Malin e Zi dhe u uron atyre Gezuar 7 Marsin.

KKSH – Urime 7 Marsin Reviewed by on . Keshilli Kombetar i Shqiptareve ne Malin e Zi ju shpreh mirenjohjen dhe respektin me te thelle te gjithe mesimdheneseve dhe ish-mesimdheneseve per kontributin n Keshilli Kombetar i Shqiptareve ne Malin e Zi ju shpreh mirenjohjen dhe respektin me te thelle te gjithe mesimdheneseve dhe ish-mesimdheneseve per kontributin n Rating: 0
scroll to top