Tuesday , 17 July 2018

Home » Lajme » KKSH URON PRESIDENTIN E ZGJEDHUR TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË Z. ILIR META

KKSH URON PRESIDENTIN E ZGJEDHUR TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË Z. ILIR META

KRYETARI NIMANBEGU I DËRGON MESAZH URIMI PRESIDENTIT TË ZGJEDHUR TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË Z. ILIR META

GENCI

MESAZH URIMI PËR Z. Ilir META

PRESIDENT I ZGJEDHUR I REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË

 I nderuar  Z. META ,

Me kënaqësi të veçantë sot mësuam zgjedhjen Tuaj President i Republikës së Shqipërisë.

Më lejoni që në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi dhe në emrin tim personal,  të Ju uroj përzemërsisht zgjedhjen në postin e Presidentit të Republikës së Shqipërisë.

Zgjedhja e Kreut të Shtetit Amë është një lajm i mirëpritur për të gjithë shqiptarët kudo ndodhen po ashtu edhe për ata në Malin e Zi.

Urojmë që ta përmbushni me sukses detyrën e Kryetarit të Shtetit dhe mirëpresim çdo bashkpunim me Ju me qëllim mbrojtjen dhe avancimin e të drejtave të shqiptarëve.

Urime !

Me respekt,

Kryetari

Genci Nimanbegu

 

KKSH URON PRESIDENTIN E ZGJEDHUR TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË Z. ILIR META Reviewed by on . MESAZH URIMI PËR Z. Ilir META PRESIDENT I ZGJEDHUR I REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË  I nderuar  Z. META , Me kënaqësi të veçantë sot mësuam zgjedhjen Tuaj President i MESAZH URIMI PËR Z. Ilir META PRESIDENT I ZGJEDHUR I REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË  I nderuar  Z. META , Me kënaqësi të veçantë sot mësuam zgjedhjen Tuaj President i Rating: 0
scroll to top