Saturday , 19 January 2019

Home » Lajme » KKSH-ja mirëpret Teatrin “Teuta”

KKSH-ja mirëpret Teatrin “Teuta”

Teatri Teuta

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi, ka zhvilluar sot takim pune me përfaqësuesit e Teatrit Teuta, me drejtorin e teatrit Munib Abazin, regjisoren Edina Mustafiq dhe skenografen Jetmira Hoxha. Në takim u diskutua rreth zhvillimit dhe nxitjes së jetës kulturore në Ulqin, rreth nevojës së të rinjve për përkrahje dhe për potencialet e bashkëpunimit. Të dyja palët u dakorduan dhe u shprehën shumë optimiste për realizimin e bashkëpunimeve në një të ardhme të afërt.

KKSH-ja mirëpret Teatrin “Teuta” Reviewed by on . Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi, ka zhvilluar sot takim pune me përfaqësuesit e Teatrit Teuta, me drejtorin e teatrit Munib Abazin, re Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi, ka zhvilluar sot takim pune me përfaqësuesit e Teatrit Teuta, me drejtorin e teatrit Munib Abazin, re Rating: 0
scroll to top