Saturday , 19 January 2019

Home » Lajme » KËSHILLI KOMBËTAR – URIME KRISHTLINDJET

KËSHILLI KOMBËTAR – URIME KRISHTLINDJET

KRYETARI I KKSH-SË URON BESIMTARËT E KONFESIONIT KATOLIK GËZUAR KRISHTLINDJET

Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi dhe në emrin tim personal, të gjithë besimtarëve të konfesionit katolik Ju uroj gëzuar Krishtlindjet.

Të nderuar besimtarë, të nderuar shqiptarë kudo që ndodheni, festat fetare janë momentet më të mira për të përcjellur respekt, dashuri e unitet ndër shqiptarët e të gjitha besimeve, uroj që kjo traditë të vazhdojë përgjithmonë.

Urojmë që në familjet Tuaja të keni paqe, shëndet, begati e harmoni, për të cilat kemi nevojë më shumë se për çdo gjë tjetër. 

Gëzuar të gjithëve dhe për shumë mot!

Me respekt,

Kryetari,
Faik Nika

KËSHILLI KOMBËTAR – URIME KRISHTLINDJET Reviewed by on . Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi dhe në emrin tim personal, të gjithë besimtarëve të konfesionit katolik Ju uroj gëzuar Krishtlindjet. Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi dhe në emrin tim personal, të gjithë besimtarëve të konfesionit katolik Ju uroj gëzuar Krishtlindjet. Rating: 0
scroll to top