Saturday , 19 January 2019

Home » Lajme » KËRKESË APLIKIMI PËR NJËVLERSHMËRI DIPLOME TË SHKOLLËS SË MESME

KËRKESË APLIKIMI PËR NJËVLERSHMËRI DIPLOME TË SHKOLLËS SË MESME

Aplikimi bëhet çdo ditë pune në Ministri të Arsimit dhe Sportit në Tiranë

Të gjithë të interesuarit për të ndjekur studimet në Universitetet e Shqipërisë në vitin akademik 2014- 2015 duhet që para se të aplikojnë në fakultetet përkatëse të dorzojnë dokumentet të noterizuara për njohje (njëflershmëri) pranë Ministrisë së Arsimit dhe Sportit në Tiranë çdo ditë pune. Dokumentet e domosdoshme që duhen dorëzuar në Komisionin e Posaçëm në MAS:

  1. Fotokopjen e dokumentit të identifikimit.           
  2. Diplomën e shkollës së mesme (të përkthyer dhe të noterizuar).
  3. Dëftesat origjinale të të gjitha viteve të shkollës së mesme (të përkthyera dhe të noterizuara).
  4. Dokumentin që vërteton dhënien e provimeve të barasvlershme me Maturën Shtetërore në Shqipëri.    Në këtë dokument të jenë pasqyruar rezultatet për çdo lëndë të dhënë provim kombëtar.

Për kërkesën përkatëse  kliko më poshtë:  Kerkese aplikim per studime -njohje 2014            KKSH- Njoftim per kandidatet per student 2014-15Universiteti i Tiranes

KËRKESË APLIKIMI PËR NJËVLERSHMËRI DIPLOME TË SHKOLLËS SË MESME Reviewed by on . Të gjithë të interesuarit për të ndjekur studimet në Universitetet e Shqipërisë në vitin akademik 2014- 2015 duhet që para se të aplikojnë në fakultetet përkatë Të gjithë të interesuarit për të ndjekur studimet në Universitetet e Shqipërisë në vitin akademik 2014- 2015 duhet që para se të aplikojnë në fakultetet përkatë Rating: 0
scroll to top