Friday , 22 June 2018

Home » Uncategorized » UP “HASAN PRISHTINA” KONKURSI PËR PRANIMIN E STUDENTËVE VITI AKADEMIK 2017-2018

UP “HASAN PRISHTINA” KONKURSI PËR PRANIMIN E STUDENTËVE VITI AKADEMIK 2017-2018

Universiteti i Prishtines "HASAN PRISHTINA" SHPALLI KONKURSIN PËR PRANIMIN E STUDENTËVE NË VITIN AKADEMIK 2017-2018

UP-Rektorati -foto

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, njofton të gjithë të interesuarit  se Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka shpallur Konkursin për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve të nivelt bachelor  për vitin akademik 2017/2018.

Për informacione më të hollësishme  për  kushtet dhe afatet e konkursit mund të njiheni duke klikuar në adresën e mëposhtme:
UP “HASAN PRISHTINA” KONKURSI PËR PRANIMIN E STUDENTËVE VITI AKADEMIK 2017-2018 Reviewed by on . Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, njofton të gjithë të interesuarit  se Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka shpallur Konkursin për pranim Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, njofton të gjithë të interesuarit  se Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka shpallur Konkursin për pranim Rating: 0
scroll to top