GËZUAR PASHKËT!

Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi dhe në emrin tim personal, Ju uroj të gjithë besimtarëve të konfesionit katolik, gëzuar Pashkët! Shumë shëndet, fat, mbarësi e begati në familjet Tuaja!

Kryetari
Faik Nika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *