Fituesit e kuotave të studimit për shqiptarët nga trojet

Universitet

Në linkun e mëposhtëm mundë të gjeni keto informacione :

1. Tabelen e rezultateve të pranimit, lista e fituesve,  afatet dhe procedurat e regjistrimeve pranë fakulteteve për fituesit.

2. Tabelen e vendeve të pa plotësuara (për të cilat vende mundë të aplikojnë përsëri studentët që nuk kanë fituar në fazën e parë)

3. Procedurat e aplikimeve, afatet dhe adresat përkatëse për aplikimet për fazën e dytë.

 

Kliko këtu:  fituesit-e-kuotave-p-euml-r-shqipar-euml-t-nga-trojet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *