Këshilli Kombëtar – Urime 8 Marsi

Urime

Gëzuar 8 Marsin

Këshilli Kombëtar i shqiptarëve në Malin e Zi, uron të gjitha nënat, motrat e gratë shqiptare, anë e mbanë botës kudo ku ato jetojnë, punojnë dhe edukojnë fëmijët e tyre me frymën e dashurisë dhe respektit ndaj njëri tjetrit, ndaj atdheut dhe gjuhës shqipe .

 Të nderuara nëna, motra e gra shqiptare, Gëzuar 8 Marsin, festën Tuaj.

 Urojmë që të mbretrojë paqa, lumturia dhe respekti në familjet Tuaja.

 Gëzuar ! Me respek,   KRYETARI Genci Nimanbegu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *