KKSH – Njoftim për shpërndarjen e kuotave në Universitetet e Shqipërisë, 2015-2016

unt

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Shqipërisë, ka bërë shpërndarjen e kuotave të pranimit për kandidatët shqiptarë nga trojet jashtë kufijve të Shqipërisë, në programet e studimit të ciklit të parë të studimeve, programet e studimeve jouniversitare profesionale, si dhe programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, me kohë të plotë, për vitin akademik 2015 – 2016.

Tabelën e shpërndarjes së kuotave mund ta shkarkoni këtu:  Urdher kuota troje 2015 – 2016 integral

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *