Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” Konkursi-Kuotat për kandidatët nga Mali i Zi

UNIVERSITETI I PRISHTINËS “HASAN PRISHTINA” KA SHPALLUR KONKURSIN për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore- baçelor në vitin akademik 2015/2016

PËR AFATET E APLIKIMEVE, PROCEDURAT DHE KUOTAT PËR KANDIDATËT NGA MALI I ZI MUND TË KLIKONI KETU:

Konkursi-2015-2016-7-7-2015-UP Prishtine

UP-Rektorati -foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *