URIME KRISHTLINDJET!

Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi dhe në emrin tim personal, me rastin e festës së Krishtlindjeve të gjithë besimtarëve të krishterë, në veçanti atyre shqiptar, Ju urojmë gëzuar festën!

Uroj që këto ditë t’i kaloni në paqe, dashuri, begati dhe respekt ndaj njëri-tjetrit. Festat fetare për shqiptarët, përveç aspektit religjoz, krijojnë atmosferë harmonie, përafrimi dhe uniteti kombëtar, për cka jemi krenar.

Gëzuar të gjithëve dhe për shumë mot!

Me respekt,

Kryetari
Faik Nika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *