Saturday , 19 January 2019

Home » Lajme » KKSH takim pune me përfaqësuesit e Këshillit të Europës

KKSH takim pune me përfaqësuesit e Këshillit të Europës

Takim pune KKSH - Komiteti e Ekspertëve të Këshillit të Europës për implementimit e Kartës Europiane për Gjuhët Rajonale dhe të Minoriteteve.

KKSH- Kumtese per Opinion 03.09.2014

KKSH takim pune me përfaqësuesit e Këshillit të Europës Reviewed by on . KKSH- Kumtese per Opinion 03.09.2014 KKSH- Kumtese per Opinion 03.09.2014 Rating: 0
scroll to top